Sushi Boulevard

Curlingstraat 1-7, 5022DZ Tilburg
Tel: 013-5906147
(gelieve tot 17:00 uur bellen)

Bekijk Menukaart

Dagelijks geopend

Restaurant
Dagelijks geopend van: 12:00 – 17:00 uur

Keuken sluit een kwartier voor sluitingstijd. Wij houden ons aan de huidige coronamaatregelen. Houd uw corona check-app bij de hand. 

Reserveer hieronder de gewenste tijdstip door. Vip-dagen zijn momenteel afgeschaft. U kunt wel punten sparen, inwisselen en gebruik maken van de vip-koffie-thee-actie.  Klik hier voor alle coronamaatregelen op een rij.


Indien de reservering niet door kan gaan, vragen wij u vriendelijk de reservering op tijd te annuleren en/of te verzetten. Hiervoor zullen wij geen kosten in rekening gaan brengen. Dit kan telefonisch via 013-5906147 (gelieve voor 17:00 uur bellen)
Geen bevestiging gekregen? Graag even bellen.

Online Reserveren


Prijzen

Lunch tot 16:00 uur
AYCE:  €22,50,- p.p.
(uitbreiden naar diner? €30,50 p.p.)

Diner:
AYCE Ma – Do : €30,50,- p.p.
AYCE Vr – Zo, Feestdagen & Speciale dagen* : €32,50,- p.p.
AYCE Kind ( 3 t/m 6 jaar ) : €10,90 p.k.
AYCE Kind ( 7 t/m 11 jaar )  : €17,90 p.k.

*Speciale dagen: Sinterklaas, Valentijnsdag, Oudjaarsdag & Bevrijdingsdag
Prijzen zijn niet geldig voor de 1e & 2e Kerstdag. Klik hier voor het kerstmenu van 2021.


Openingstijden afhaal & bezorging

Maandag: 13:00 – 21:30 uur
Di t/m zo: 12:00 – 21:30 uur

Klik hieronder om naar de bestelpagina te gaan.

Online Bestellen


Regels

– Met het All You Can Eat diner kunt u 2 uur onbeperkt genieten;
– Eerst volgende bestelling is alleen mogelijk als de vorige bestelling volledig genuttigd is;
– Verspilling wordt niet gewaardeerd, bestel dus alleen wat u daadwerkelijk op kan;
– Restanten als gevolg van overbestelling kunnen in rekening gebracht worden;
– Minimaal 1 consumptie per persoon is verplicht.


Terras (tijdelijk gesloten)

Het terras is alleen geopend indien goede weersvoorspelling. Ons tijdelijk terras beschikt over een tijdelijke overkapping. U kunt op ons terras onbeperkt genieten van onze menukaart of à-la-carte bestellen. Klik hier voor alle coronamaatregelen & voorwaarden op een rij.


Geschiedenis van Sushi

De oorsprong van sushi ligt in de conservering van vis door het te laten fermenteren met rijst, wat aan het begin van onze jaartelling in Zuidoost-Azië een gebruikelijke praktijk was. Deze conserveringsmethode verspreidde zich over de rest van Azië en bereikte uiteindelijk ook Japan, waar men aan het begin van de Edoperiode (1603–1868) ook de rijst mee begon te eten wanneer de vis nog niet volledig gefermenteerd was. Toen steeds meer Japanners zich verse vis konden veroorloven werd rijstazijn toegevoegd om de enigszins zure smaak van de gedeeltelijk gefermenteerde rijst na te bootsen. Sushi begon als street food, maar is dankzij de rijke variatie aan vis in de baai van Tokio en de ambachtelijk georiënteerde houding van Japan uitgegroeid tot een delicatesse. Het was uiteindelijk aan het begin van de negentiende eeuw in Tokio dat de tegenwoordige sushi vorm kreeg, met verschillende soorten vis, zeevruchten, groente en zeewier, samen bereid in kleine, sierlijke hapjes. Aan het begin van de twintigste eeuw verspreidde deze sushi zich over de rest van Japan en in de tweede helft van de twintigste eeuw over de rest van de wereld.