Sushi Boulevard

Curlingstraat 1-7,
5022DZ Tilburg
Tel: 013-5906147
(gelieve tot 17:00 uur bellen)

Online reserveren

 

Reserveer hierboven de gewenste tijdstip door.

Mocht u geen bevestiging hebben gekregen of wilt u toch iemand aan de woord staan?
Bel dan naar 013-5906147


Openingstijden (elke dag geopend)

Restaurant
Maandag: 14:00 – 22:00 uur
Di t/m do: 13:00 – 22:00 uur
Vr & za: 13:00 – 22:30 uur
Zondag: 13:00 – 22:00 uur

Elke dinsdag is het weer VIP-dag! Meer info

Keuken sluit een kwartier voor sluitingstijd

Bekijk Menukaart

Afhaal & bezorging:
Iedere dag geopend: 12:00 – 21:30 uur

Online Bestellen


Prijzen

Lunch (laatste bestelling tot 16:00 uur)
AYCE:  € 26,50 p.p.
AYCE Kind ( 2 t/m 6 jaar ) : € 2,20 per levensjaar
AYCE Kind ( 7 t/m 11 jaar )  : € 17,50 p.k.
(uitbreiden naar diner? Zie diner prijs)

Diner
AYCE Ma – Do : € 32,90 p.p.
AYCE Vr – Zo, Feestdagen & Speciale dagen* : € 34,90 p.p.
AYCE Kind ( 2 t/m 6 jaar ) : € 2,50 per levensjaar
AYCE Kind ( 7 t/m 11 jaar )  : € 19,90 p.k.

Omdat het soms lastig is om de leeftijd in te schatten, kan er bij twijfel om een ID-kaart gevraagd worden bij kinderen.

*Speciale dagen: Sinterklaas, Valentijnsdag, Oudjaarsdag & Bevrijdingsdag
Prijzen zijn niet geldig voor de 1e & 2e Kerstdag.


Regels

– Met het All You Can Eat diner kunt u 2,5 uur onbeperkt genieten;
– Eerst volgende bestelling is alleen mogelijk als de vorige bestelling volledig genuttigd is;
– Verspilling wordt niet gewaardeerd, bestel dus alleen wat u daadwerkelijk op kan;
– Restanten als gevolg van overbestelling kunnen in rekening gebracht worden;
– Minimaal 1 consumptie per persoon is verplicht.


Geschiedenis van Sushi

De oorsprong van sushi ligt in de conservering van vis door het te laten fermenteren met rijst, wat aan het begin van onze jaartelling in Zuidoost-Azië een gebruikelijke praktijk was. Deze conserveringsmethode verspreidde zich over de rest van Azië en bereikte uiteindelijk ook Japan, waar men aan het begin van de Edoperiode (1603–1868) ook de rijst mee begon te eten wanneer de vis nog niet volledig gefermenteerd was. Toen steeds meer Japanners zich verse vis konden veroorloven werd rijstazijn toegevoegd om de enigszins zure smaak van de gedeeltelijk gefermenteerde rijst na te bootsen. Sushi begon als street food, maar is dankzij de rijke variatie aan vis in de baai van Tokio en de ambachtelijk georiënteerde houding van Japan uitgegroeid tot een delicatesse. Het was uiteindelijk aan het begin van de negentiende eeuw in Tokio dat de tegenwoordige sushi vorm kreeg, met verschillende soorten vis, zeevruchten, groente en zeewier, samen bereid in kleine, sierlijke hapjes. Aan het begin van de twintigste eeuw verspreidde deze sushi zich over de rest van Japan en in de tweede helft van de twintigste eeuw over de rest van de wereld.