Kimchi Boulevard

Bij Kimchi Boulevard kun je onbeperkt genieten van Koreaanse gerechten. Elke tafel is voorzien van een eigen BBQ-grillplaat. Hier kunt u zelf vlees, vis en/of groenten op bakken. Ken jij de Koreaanse keuken al?

Curlingstraat 9,
5022DZ Tilburg
Tel: 013-5431970
(gelieve voor 17:00 uur bellen)


Online Reserveren

Online Reserveren

Reserveer hierboven uw gewenste tijdstip.

Mocht u geen bevestiging hebben gekregen of wilt u toch iemand aan de woord staan?
Bel dan naar 013-5431970


Bekijk Menukaart

Bekijk Allergenenkaart

Openingstijden

Ma, wo, do & zo: 16:00 – 22:00 uur
Vr & za: 16:00 – 22:30 uur
Dinsdag: gesloten

Keuken sluit een kwartier voor sluitingstijd

Afhaal en bezorging open tot 21:30 uur
(Na 17:00 uur vanuit ons Sushi Restaurant)


Prijzen

AYCE Ma – Do : € 33,90 p.p.
AYCE Vr – Zo, Feestdagen & Speciale dagen* : € 35,90 p.p.
AYCE Kind (t/m 6 jaar ) : € 2,50 per levensjaar
AYCE Kind ( 7 t/m 11 jaar ) : € 19,90 p.k.

Omdat het soms lastig is om de leeftijd in te schatten, kan er bij twijfel om een ID-kaart gevraagd worden bij kinderen.

*Speciale dagen: Sinterklaas, Valentijnsdag, Oudjaarsdag & Bevrijdingsdag
Prijzen zijn niet geldig voor de 1e & 2e Kerstdag.


Regels

– Met het All You Can Eat diner kunt u 2,5 uur onbeperkt genieten;
– Eerst volgende bestelling is alleen mogelijk als de vorige bestelling volledig genuttigd is;
– Verspilling wordt niet gewaardeerd, bestel dus alleen wat u daadwerkelijk op kan;
– Restanten als gevolg van overbestelling kunnen in rekening gebracht worden;
– Minimaal 1 consumptie per persoon is verplicht.


AYCE-Grill

All You Can Eat & Grill, afgekort AYCE-Grill is een vrij nieuw concept in Nederland. Hier kunt u tegen een vaste prijs onbeperkt genieten van de Koreaanse keuken. Wat Kimchi Boulevard speciaal maakt is dat de gasten zelf chefkok zijn, met het ingebouwde BBQ-grill aan tafel. Met onze grote assortiment aan tafelgrill items en andere lekkere traditionele Koreaanse hapjes is Koreaans dineren een echte beleving.


All You Can Eat

All You Can Eat-Diner, hierbij mag je alles bestellen van de menukaart.
Alle tafels van ons restaurant zijn voorzien van een ingebouwde BBQ-grillplaat. Standaard wordt er een setje bijgerechten (kimchi, komkommers & spinazie), sauzen (Koreaanse BBQ-bonensaus, soyasaus, chilisaus & knoflooksaus) en een mandje sla geserveerd. Aziaten kennen geen voor-, hoofd-, of nagerecht, dus is het heel gewoon om soepen, salades, grillvlees, rijstgerechten etc. in dezelfde ronde te bestellen. Terwijl u geniet van de kant en klare hapjes, kunt u in tussentijd het vlees en de groenten op de tafelgrill laten garen.
Bij het diner mag er per persoon max. 3 items per ronde besteld worden.
Het diner heeft een tijdslimiet van 2,5 uur.


Geschiedenis van Kimchi

Kimchi is een traditioneel gerecht uit de Koreaanse keuken. Het bestaat uit gefermenteerde kool en groenten. Het woord kimchi wordt meestal vertaald met verzonken groente en verwijst naar de bereidingswijze, waarbij de groente wordt ingelegd. Er bestaan meer dan honderd varianten van kimchi, maar in het algemeen wordt de variant met Chinese kool bedoeld. Tegenwoordig is kimchi bij bijna elke Koreaanse maaltijd aanwezig (als bijgerecht (Koreaans banchan, 반찬)), waarbij kimchi in de zomer telkens opnieuw wordt bereid. Ook wordt kimchi gebruikt als ingrediënt voor andere gerechten, de bekendste daarvan is waarschijnlijk wel de kimchisoep (kimchi jjigae, 김치찌개). In veel Koreaanse huishoudens vindt men een speciale kimchi-koelkast (김치냉장고) die speciaal is ontworpen om de verschillende soorten kimchi onder de juiste omstandigheden te kunnen bewaren. Volgens het Amerikaanse tijdschrift Health.com behoort kimchi tot de 5 gezondste gerechten ter wereld. Kimchi zit vol vitamines, zoals vitamine A, vitamine B en vitamine C. Daarnaast is het rijk aan vezels, calcium, en aan melkzuurbacteriën. Volgens sommige studies zou het eten van kimchi ook een positieve werking hebben op het tegengaan van overgewicht.